Lid worden? Neem hier een kijkje!

Informatie over de speltakken:

Bevers:

zijn jongens en meisjes samen in de leeftijd van 5 – 7 jaar en spelen in het dorp Hotsjietonia waar leuke avonturen beleefd worden.

Welpen (Jongens of meisjes):

zijn in de leeftijd van 7 – 11 jaar en spelen samen buiten of in het bos, maken samen leuke dingen en ervaren spannende avonturen.

Scouts (Jongens of meisjes):

zijn in de leeftijd van 11 – 15 jaar en houden van het buitenleven. Vindt je het leuk om een vuurtje te stoken of ‘s avonds een bosspel te doen? Wil je leren hoe je in een paar uur tijd een 5 meter hoog bouwwerk in elkaar pioniert? Of vind je het gewoon leuk om met een gezellige vriendengroep van alles te doen?

Explorers:

zijn meiden en jongens van 15 - 18 jaar. Zij runnen zelf hun eigen afdeling, zonder leiding. Begeleiding is er om te ondersteunen waar nodig. Zij bedenken zelf programma’s, van trektochten en activiteiten buiten tot een gezellige spelletjesavond of samen koken. Een leuke tijd hebben samen als groep en jezelf ontwikkelen staan centraal!

Wanneer draait iedere speltak:

Bevers: Woensdagmiddag van 16.30 – 18.00 uur
Welpen (jongens): Maandagavond van 18.30 - 20.00 uur
Kabouters (meisjes): Dinsdagavond van 18.30 – 20.00 uur
Gidsen: Dinsdagavond van 19.00 – 21.00 uur
Verkenners: Vrijdagavond van 18.30 – 20.00 uur
Explorers: Vrijdagavond van 19.00 – 21.00 uur

Scouting St. Martinus
Voor meer informatie neem contact op via het contact formulier aan secretariaat.