Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden? Neem hier een kijkje!

Scouting is een organisatie die draait op vrijwilligers. Iedere week hebben grote groepen kinderen en jongeren plezier in het Scoutingspel.

Regelmatig zijn we bij Scouting St Martinus Mechelen op zoek naar nieuwe leden die ons leidingteam en bestuur willen versterken. We willen immers zoveel mogelijk kinderen en jongeren het Scoutingspel laten beleven.

Leiding worden

Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken. Heb je interesse om wekelijks een speltak te vermaken, leuke programma's te verzinnen en lekker buiten bezig te zijn? Ben je enthousiast en wil je tijd te investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op via het contact formulier aan secretariaat.

Bestuurslid worden

Het groepsbestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de scouting vereniging: de kwaliteit van het spel, een clubhuis, voldoende leiding en een financieel gezonde vereniging. Lijkt dit jouw leuk, ben je enthousiast en wil je tijd te investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op via het contact formulier aan secretariaat.