De Staf

De groep die alles draagt

Onder de stafleden verstaan we de tientallen vrijwilligers die samen met het bestuur de vereniging dragen. Dit is een gezellige groep van jong en oud waarop wij kunnen vertrouwen en waar de scouting ook niet zonder kan! Ieder heeft zijn eigen taak en inbreng. De meeste leden van de staf zijn al van jongs af aan lid van de scouting. We weten dan ook waarover we praten. Samen zorgen de stafleden ervoor dat er iedere week weer wat nieuws te beleven valt tijdens de troepavonden. En niet alleen tijdens de wekelijkse troepavonden staat wij paraat, ook organiseren wij weekenden, gaan wij mee op kamp, vergaderen wij regelmatig en zijn er nog talloze andere activiteiten waar de staf haar steentje aan bijdraagt. Kortom deze groep beschikt over een eindeloze dosis inzet, creativiteit en enthousiasme.